Rabu, 26 Disember 2012

dalam sejarah

\ASSALAMUALAIKUM/ 

Hai olls .. harap sihat-sihat belaka,nak story sikit pasal perkembangan banjir kat NEGERI TERENGGANU nie,tahun nie merupakan banji yang agak besar daripada tahun yang lepas-lepas dan tahun nie dalam sejarah rumah saya naik air,OMG,sebelum nie tak pernah pun seteruk nie,nilah ujian yang kite kene lalui,mybe ade hikmah disebaliknya kan .. biarlah gambar yang menceritakan rasa takut keluarga AHMAT . . huhu 


Jalan utama ke kuala dungun dibanjiri air,dah tak boleh lalu. . lori pun tak berani nak lalu



Dari sudut belakang rumah,belakang rumah ada kebun sawit. . nie la rupa dia


Dari sudut tepi rumah,rasa tak macam nak berenang kat situ ?



Nie dekat dapur yang belum siap . . itu ayah saya :)



Dari sudut depan rumah,,nak keluar kene redah dulu air tu.


Anak sedara saya..suka main air.


Me,lil sister and sis :) ohh lupaa . .anak sedara.


2 ulasan:

Krisz Hanna berkata...

teruk nya banjir kat tengganu kan,, ehmmm tapi best pulak tengok ur ank buah main air,, aty2 yer baby....

Seu Leira berkata...

@Krisz HannaYUPS..paling teruk,tahun lepas2 xpernah seteruk nie.budk kecik mmg suke main air,lucu jgk..

 
All right reserved by seuleira @copyright protected