Selasa, 25 Disember 2012

{ tempahan header serendah RM 2 untuk permulaan }


Tumblr_mf38ajycjw1r8nm1eo1_500_large

\Assalamualaikum/ korang dah baca tajuk entry nie kan ? so apa yang perlu korang buat adalah .. bagi detail yang lengkap mengikut apa yang saya dah catat kat bawah,tu pun kalau korang berminat la,untuk permulaan saya tak amek banyak just reload RM2 kat no saya .. tak banyak pun kan.Insyallah korang akan berpuas hati dengan hasil kerja saya,just trust me okew pretty..


BAGI DETAIL INI DI SINI {PM SAYA }

 Gambar anda ( kalau ada yang nak letak )
 saiz header korang *wajib
 tema / warna

ATTENTION!!
 Bayar dulu baru buat yew,dijamin akan siap secepat mungkin ^^







2 ulasan:

n a j i h a h z a k a r i a berkata...

Done follow awak :)

sue berkata...

@n a j i h a h z a k a r i aokew. .nnti saya follow awak blik ..thanks :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected