Rabu, 23 Januari 2013

customer penipu



Tumblr_mfwdcxjzks1rifck6o1_500_large

|Assalamualaikum| harinie nak lepas geram yang teramat sangat..GRRRRR!!mesti pelikkan kenapa sue marah tetiba..kalau takdak sebab sue takkan marah.ada la sorang customer nie tempah cover timeline untuk page kedai online dia,saya caj rm5 je,dia janji nak bayar,tapi seminggu selepas tu tak inbox pun saya nak tanya pasal no fon ke apa ke kan..tapi xde pun,memang mase tu dah naik angin,tapi xde la sampai nak serang & maki-maki ke apa.dua minggu berlalu maseh takdak inbox..geram punyer pasal saya buat la satu status kat fb,dia friends kat fb saje nak bagi dia sentap kan ..padan muka ko,,haihh geram betol..takpe kite tunggu dan lihat apa yang dia akan buat lepas nie,,nak terus diam ke nak mai minyak maaf.

sue takde la niat nak aibkan dia cuma kite boleh jadikan pengajaran jangan terlalu baik dan jangan pulak kite buat jahat kat seseorang tu..buat analisis sket then buat tindakan yang sewajarnya.kita maseh boleh hormat dia kalau dia hormat kite..


2 ulasan:

faY berkata...

owh bukan sue stail amek payment dlu baru design ke?

sue berkata...

yup..klau ikutkan mmg cmtu,tpi dia kate nak byar lps buat,,

 
All right reserved by seuleira @copyright protected