Jumaat, 25 Januari 2013

Masalah Problem !! tolongggggg




\ASSALAMUALAIKUM/ tolonggg selesaikan masalah sue nie boleh tak,,sebelum nie sue guna denim template,menggatal pulak nak pakai classic template lepas tu terjadilah satu masalah yang membuatkan sue pening ,xtaw nak selesaikan macam mana,

korang cuba tekan navi tutorial then ada satu tutorial navi hover tu kan,ce tekan..pastu terjadilah perkara seperti gambar yang diataas tu,persoalanya kenapa dan mengapa jadi macam tu,sue pun buntu dah,harap korang yang pro tentang code classic template nie dapat selesaikan masalah sue nie..

btw template yang sue guna nie adalah code daripada blog http://duniaimpianfatin.blogspot.com/ . .blog nie diedit 100% oleh sue sendiri dengan bantuan tutorial daripada blog http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/http://www.faqihahhusni.com/http://fatinhalid.blogspot.com/http://wanaseoby.blogspot.com/ .
terima kasih banyak-banyak sue ucapkan kepada pemilik blog yang berkenaan,tutorial dan freebies anda banyak membantu saya dalam mengedit blog saya..TQVM

2 ulasan:

faY berkata...

fuyyoooo tbaek lah. cun kot belog sue. tp akak tak pro bab coding ni. hahaha

sue berkata...

thanks kak fay .. sue tgok tuto org je,,yg pnting kreatif :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected