Selasa, 19 Mac 2013

collection header sepanjang berblogging

Assalamualaikum . . macam dah lama sangat tak buat entry kan,bukan malas tapi tak berapa nak ada masa,,tapi mase untuk facebook ade je..hehe,nampak sangat malas kn,so hari ni sue nak kongsi sikit header-header yang sue pernah edit dan guna pakai untuk blog sue .. so cekidaut ,maybe korang boleh jadikan satu aspirasi untuk edit header korang ,cewaah macam cantik sangat kan header aku :3

























kepada yang beminat sue akan buat tempahan , satu header RM5.00 ,sesiapa yang berminat bolehlah inform di facebook yew .. thanks :)



1 ulasan:

D i n berkata...

byaknye header die ;) lawa2 smua

 
All right reserved by seuleira @copyright protected