Sabtu, 9 Mac 2013

freebies header triangle #1


ASSALAMUALAIKUM . . sue nak bagi freebies nie,nak tak?takde orang jawab pun,hehe. . mengarut ja kan,okew . . freebies nie sue buatkan untuk korang sempena hari request ,hehe takdelah . . ade someone yang bernama Aqila Farah tapi dia takde tinggal pulak link blog,so nie untuk korang semua yew..walaupun tak cantik korang boleh ubahsuai bagi lagi cantik :)

saiznya : 900 x 400

cara nak ambek sila tekan CTRL+C . kalau nak save gambar tu CTRL+C link yang sue bagi tu then paste dekat browser / tab nnti dia akan kluar image pastu boleh la right klik then save image.. sorry sue disable right klik .



http://i.imgur.com/1SiJVwX.png

http://i.imgur.com/PtM83PD.png

http://i.imgur.com/Ak1bKqn.png

http://i.imgur.com/HZDzjkO.png

http://i.imgur.com/bbYY1El.png

http://i.imgur.com/enlkHIJ.png

http://i.imgur.com/CFu57Jw.png

http://i.imgur.com/l4lG7N2.png

http://i.imgur.com/5bjSQrT.png

http://i.imgur.com/GXLY4gX.png






2 ulasan:

yan shamba berkata...

cantek dan comelnye :)

Mr Mirza :3 berkata...

Comel, tq

 
All right reserved by seuleira @copyright protected