Isnin, 25 Mac 2013

Jangan letak boleh tak !

Assalamualaikum . .

tadi sue singgah satu blog ni,sebelum kita boleh baca entry dia,dia suh kita like dulu page dia,okew so sue like je la ,then bila kita masuk blog dia kali kedua terpaksa la tunggu dalam masa yang ditetapkan untuk baca entry dia,sebab pa,sebab sebelum nie kan kita dah like , ,so kali kedua dah takleh like la . . sebab tulah jangan letak pop up facebook like macam tu nanti pembaca akan tekan button pangkah sebab malas nak tunggu lama..


kesimpulannya : jangan la letak dengan cara macam nie ,banyak lagi cara laen taw .. 



6 ulasan:

Adib Veron berkata...

Hahaa sabarlah sue. Alahhh masa kali kedua tu, kita tekan laa unlike lepas tu like balik. Tak payah nak tunggu :)

sue berkata...

@Adib Veron tak ,, masalahnya xleh nk unlike pun.senang citer pangkah je :3

hana hadi berkata...

hana xsuka macam ni.ada juga yang xda button pangkah.huhu terpaksa lah baca entry tu dalam keadaan samar2

D i n berkata...

haha betol tu kadang2 sampai 200 saat..hadap kita nak tggu 200 saat haha

btw..hampir2 buta din nk cari mana letaknya cursor dia haha nasib jumpa kecik tol haha tu tnda peyumbang butang X gak tu haha

sue berkata...

@D i n kann . dah bnyak kali kena mcmtu ,mmg la likers meningkat tpi tk guna jgk klau follower stakat singgah then pangkah ,,

Seu Leira berkata...

@hana hadi yup..same la..ttp nk bce..entry dah mnarik tpi mnyusahkan pmbca

 
All right reserved by seuleira @copyright protected