Ahad, 24 Mac 2013

Jus Kunyit Gluta Curcuma C-E Giffarine

Assalamualaikum. .

Sue nak kongsi sedikit info untuk anda mengenai Produk giffarine yang satu nie,baru je dikeluarkan iaitu Jus Kunyit Gluta Curcuma C-E Giffarine .Bagi sesiapa yang tak pernah kenal atau tak pernah cuba ATAU tak pernah jadi ahli GIFFARINE boleh la membaca sedikit info . .

GIFFARINE merupakan produk yang berkualiti,mampu milik dan yang penting sekali adalah HALAL,
Produk berkualiti Giffarine kini telah dibawa ke Malaysia secara rasminya pada 1hb Mei 2009 melalui Giffarine Skyline Unity (M) Sdn Bhd. Giffarine Skyline Unity (M) Sdn. Bhd. (Giffarine), syarikat berkonsepkan pemasaran pelbagai peringkat (MLM), merancang membuka lima pejabat baru dalam usaha untuk mengukuhkan kedudukannya.

Syarikat yang berpengkalan di Kota Bharu ini ditubuhkan khusus untuk menyediakan peluang perniagaan bagi orang ramai yang berminat berniaga selain mengguna produk berkualiti antarabangsa.

Berkonsepkan MLM, Giffarine ditubuhkan bagi tujuan pemasaran produk berasaskan kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri merupakan antara langkah awal syarikat itu untuk mengembangkan lagi perniagaannya di pasaran tempatan.

Giffarine adalah produk berkualiti tinggi, dikenali dan diterima oleh standard dan piawaian antarabangsa. Kini ianya dibawa ke Malaysia agar ianya dapat digunakan dan dinikmati oleh rakyat Malaysia. Produk berkualiti dengan harga mesra pengguna.

Anda berpeluang samaada sebagai pengguna atau ingin juga menjadikan sebagai sumber pendapatan tambahan atau tetap. Daftar sebagai ahli sekarang dengan bayaran RM35 untuk keahlian seumur hidup dan anda berpeluang membeli barangan dengan diskaun tetap 25% dari harga katalog. Atau perkenalkan kepada kawan-kawan untuk menyertai Sistem Rangkaian Pemasarannya, dan menikmati pendapatan menarik yang boleh diwarisi. Cubalah dan anda pasti terpesona.For your information,mak sue sendiri telah memilih menyertai MLM dengan menjual produk GIFFARINE nie,dan dari situ kewangan alhamdulillah agak stabil .Okew kat sini sue terangkan sikit tentang produk GLUTA CURCUMA ..

GLUTA CURCUMA C-E DRINK WITH CURCUMIN JUICE 10%

  • Berfungsi untuk memberi kecerahan kepada kulit
  • Melancarkan peredaran darah 
  • meningkatkan sumber Oxygen kepada kulit manusia. Kulit akan menjadi semakin sihat dan berseri.

contoh testimoni :-


Harga : RM 60.00
Harga Ahli : RM45 .00

kalau korang nak order atau berminat untuk menjadi ahli,boleh berhubung terus dari sue . .

facebook - https://www.facebook.com/sueahmat
emel - ahmatdaughters@gmail.com 


Tiada ulasan:

 
All right reserved by seuleira @copyright protected