Khamis, 28 Mac 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April




Tekan banner untuk join >_<

Fiz tanya kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic ?

Sue jawab

First sekali sue join sebab sue selalu jugak mai terjah blog fiz nie,ada jugak ikut tutorial yang fiz buat,sue suka tang 'duckface' tu . . setiap kali masuk blog fiz memang p kat situ , main hover-hover,hehe nak buat sendiri tak reti . kadang-kadang suka sesorang .. haha,okew tak lawak tapi lucu sket ja,jangan amek hati noh,kak ton suka  .. >_<

Second sue rasa blog sue tak la cantik sangat tapi yang paling penting bab entry la orang akan tengok dulu kan,so font yang sue gunakan untuk entry tu sesuai la kot,senang orang nak baca,terang je,tapi kalau entry tak best tak memukau takdak jugak orang baca kan.Walaupun sue ade copy dari blog lain sue tak lupa untuk creditkan .Sue rasa orang lain pun buat camtu .Sue nak kekalkan 'suasana' blog yang kemas dan simple je,kalau serabut-serabut sangat takut nanti xdak yang nak masuk blog kita plak kan , satu lagi fiz rasa blog sue lambat loading tak ? kalau tak,ade kemungkinan blog sue layak tuk jadi bloglist fiz .. haha ,,sukehati kak ton je kan ..

Third setakat nie setiap hari sue akan update entry , kadang-kadang sehari 2 kali .maklumlah nak update banyak-banyak tak berapa nak ada masa sebab sekarang tengah praktikal,curi-curi masa ja update kat pejabat . . bizi mengalahkan najib  pm kan aku nie .. hoho.

okew ,,done claapp !! claap !!





4 ulasan:

Diyana Hani berkata...

Singgh sini..god lux dear..jmpot join ga hani..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

sue berkata...

@Diyana Hani thanks .. insyallah saye join :)

shida berkata...

Salam kenal dr segmen yang sama..
:)
~~

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

 
All right reserved by seuleira @copyright protected