Selasa, 2 April 2013

Review : Aiken daily mosturising




Hallo u olls ,, harini nak kongsi sket pasal aiken tea tree oil nie , semenjak sue guna produk nie alhamdulillah agak okew untuk kulit muka yang berminyak dan berjerawat , muka sue boleh dikatakan muka yang bermasalah jerawat agak teruk tapi jerawat batu tak pernah muncul lagi ,, mintak jauh la kan , produk aiken nie murah-murah ja , rugi kalau tak cuba ,

sue try letak dekat bawah dagu , sebab macam kasar sikit , alhamdulillah seminggu pakai dah nampak perbezaannya  hasilnya dah lembut sikit dan tak kasar macam dulu . lagi satu bila sue pakai lepas mandi rasa macam segar sangat dan jerawat slow-slow kering . 

sue biasanya sebelum pakai bedak atau foundation akan gun aiken nie dulu , dan memang bagus untuk menghalang pori-pori terbuka ..

Tips

- Selepas cuci muka sapukan mosturize nie dekat muka
- Sebelum makeup boleh pakai mosturize  nie

dan sue amalkan sampai sekarang pakai mosturize nie , harga dia dah lupa tak mahal sangat pun,kat mydin pon ada.Sebelum pakai foundation sue akan pakai aiken mosturize nie untuk lembap kan muka.

Pendapat

Setakat nie sue sangat puas hati dengan produk nie untuk dijadikan sebagai mosturize sebelum pakai foundation , ada produk lain yang lebih bagus dan tak mahal sangat ? share-share la yew :)



1 ulasan:

Munirah Rafiuddin berkata...

ooo...camtu ek..insyaAllah boleh try...thanks for sharing =)

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

 
All right reserved by seuleira @copyright protected