Khamis, 11 April 2013

Interface Edit Template / HTML dah berubah :(

salam

korang perasan tak yang interface edit template / HTML dah berubah,yang pastinya perubahan kali ni memang sangat memeningkan dan sangat tidak user friendly,sue suke yang dulu . . senang je nak kalau nak cari apa-apa just ctrl+f je , yang baru nie boleh jugak kot tapi kene tekan button or anak panah hitam tu dulu .. hmm tapi bersyukur lagi sebab boleh guna dan ada blog dengan free je . .


tengok la . . kalau nanti dah biasa takpe la,baru-baru tengok memang pening sikit .. kalau tak faham boleh tengok gambar bawah , maybe korang paham sikit kot ..


nampak tak anak panah tepi tu ? bila kite tekan barulah dia keluar kod-kod yang basic kite guna tuk edit kan.Tekan je anak panah yang first sekali . . then korang boleh la edit dengan rakusnya :)



5 ulasan:

Lissa LaLissa berkata...

susah sangat blogger interface sekarang,.. huhu

sue berkata...

@Lissa LaLissa tulah kan,,knape la dia ubah ,pdhal kite dah serasi dah

Mimi afiqah berkata...

oh gitu

Ruqaiyah Amanina berkata...

yup lagi pening tapi permulaan je kot. nnt dah biasa ok lah :D

maria firdz berkata...

Kena rajin xplore.. Mmg selslu je berubh...

 
All right reserved by seuleira @copyright protected