Sabtu, 6 April 2013

Tragedi ‘darah manis’


Ledang: “Kali terakhir kami bertemunya ketika hari perkahwinannya di Singapura pada 23 Mac lalu. Kumar dan isteri tidak menunjukkan sebarang perubahan, namun menyatakan tidak sabar pulang ke Melaka untuk mengadakan majlis resepsi bagi meraikan keluarga di sini,” kata B Ragu, 37, abang ipar mangsa kemalangan ngeri di Kilometer (KM) 162.6 Lebuhraya Utara-Selatan dari Pagoh ke Tangkak, dekat sini, malam kelmarin.
Dalam kejadian jam 10.30 malam, A Kumar Arunasalan, 40, bersama isterinya warga Singapura, Rita Maria Gilbert, 42, serta rakan, Carrieanne Franscisca De Costa, 22, meninggal dunia di tempat kejadian akibat cedera parah di badan dan kepala, selain tersepit di tempat duduk penumpang.
Menurut Ragu, Kumar dan isteri sepatutnya tiba di rumahnya di Melaka, jam 10 malam selepas bertolak dari Singapura jam 6 petang.

Bagaimanapun, sehingga 11 malam, pasangan itu masih belum tiba manakala telefon Kumar tidak dapat dihubungi.
Foto
PASANGAN Rita dan Kumar maut selepas dua minggu berkahwin.

“Ibu Kumar di kampung mula risau dan menghubungi saya untuk meminta tolong mengesan pasangan itu. Saya cuba beberapa kali menghubungi Kumar, namun panggilan tidak berjawab.Tiada ulasan:

 
All right reserved by seuleira @copyright protected