Jumaat, 24 Mei 2013

Freebies link berguna untuk cantikkan blog

Salam,,

Sempena hari jumaat nie sue sedikit rajin untuk membersihkan Tab google Chrome yang dah semak dan tersangat lambat loading nie, tak tau la apa masalah google Chrome nie sejak dua menjak nie macam lambat sikit banyak .. Dulu takdenye macam nie , korang tau tak masalah ape ? Tapi bila pikir-pikir balik sue sebenarnya banyak sangat bookmarks macam-macam ,sebab tu kot dia jadi lambat loading ,, so penyelesaiannya sue nak delete segala benda yang dah di bookmarks . Untuk menyelamatkan links yang penting sue rasa lebih baik sue buat freebies kan .

Cute Icon

Cute Theme
Blog Tutotrial
Edit HTML
Download Cursor For Dekstop
Okew , tu saje untuk hariini .. insyallah akan update ..


2 ulasan:

anis Sk berkata...

thanks sue :) anyway cantik bloog ! cute..

Seu Leira berkata...

@anis Skthanks :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected