Selasa, 21 Mei 2013

Wallpaper dekstop yang stylish

Salam ,,

Lamanya rasa tak update blog , FYI sebenarnya sue sibuk dengan petandingan Tarian peringkat kebangsaan , actually tak join pun pun ,cuma jadi kru ,, so untuk menjalankan tugas terpaksa la duduk di asrama .Sue sebahagian peserta daripada Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin . . kepada sesiapa yang join jugak tu nanti kita jumpa di PSP yew .

nak dijadikan cerita kat sini takde line internet ,maksudnya wifi takde la kan ,, so dengan mood bosannya sue pun terpikir la nak buat wallpaper untuk laptop sendiri .. pakat main buat je .. korang boleh tengok kat bawah yew ,insyallah kalau ada feedback yang memuaskan ,sue ingat nak buat freebies , maaf kalau tak cantik tapi itulah idea yang terkeluar dari benak sue ..


kalau korang nak tau camne sue buat ,, nanti sue buat tuto yew .. adiosss :)




13 ulasan:

Syeda Ehasz berkata...

Cantik sangat ! Nanti wt tuto ek ^^,

maria firdz berkata...

Waa.. Cntek.. Buat tutor ea nnt..

rodiyatul akmar berkata...

comel lahh :D

Mimi afiqah berkata...

cantik..cepat la buat mimi nak tahu

Mimi afiqah berkata...

buat tutorial kotak untuk icon2 sekali :D

admin berkata...

@Syeda Ehaszthanks awak , nnti saye buat :)

admin berkata...

@maria firdzthanks ,insyallah nnti saye buat :)

admin berkata...

@rodiyatul akmarthanks :)

admin berkata...

@Mimi afiqah thanks ,,nnti saye akn buat :)

D i n berkata...

wahhh tutorial plsssss :D

Qiela Azman berkata...

cepat buat tuto ! hehehe :D

Seu Leira berkata...

@D i n boleh tengok tuto disini :)

http://ahmatdaughters.blogspot.com/2013/05/tutorial-design-stylish-wallpaper.html

Seu Leira berkata...

@Qiela Azmantuto disini yew . gudluck :)

http://ahmatdaughters.blogspot.com/2013/05/tutorial-design-stylish-wallpaper.html

 
All right reserved by seuleira @copyright protected