Sabtu, 15 Jun 2013

Lelong template blog siap edit RM15.00

salam ..

ada sape-sape yang berminat nak beli template blog nie , sue dah siap edit taw , cuma header je tak buat lagi,header tu saya akan edit kemudian mengikut citarasa korang , harga RM15.00 tu sekali dengan header yew ,jangan bimbang ,sebelum nie pun saya amek harga yang sama . .kat bawah contoh design yang telah siap , kalau korang nak design lain pun saya boleh buatkan ,,harga sama sahaja,


kalau berminat bolehlah inbx atau komen dibawah yew . .



5 ulasan:

Yumida Huda berkata...

CANTIKNYE TEMPLATE
TERERNYE BUAT
TRINGIN NAK BLAJA

sue berkata...

@Yumida Huda terima kasih kak ,saya boleh ajar kalau akak nk blajar ,,

S.K.A berkata...

cntik :) pndai edit..

Seu Leira berkata...

@S.K.A terima kaseh :)

Kelip-Kelip Mata Biru berkata...

cantik...adik leh tlg edit kan blog akak x?da berterabur laa page akak tu...huhuhuhu

 
All right reserved by seuleira @copyright protected