Ahad, 16 Jun 2013

Tepung kek segera semudah 123 untuk santapan hari raya

salam ,,

Harini rasa nak review tentang makanan lah plak,kalau korang tengok gambarnye pun dah terliur kan,nyumm,nyumm sedapnye,rugi taw kalau korang tak beli,sebab untuk membuat kek yang kita rasa macam susah nak buat dan rasa lama nak buat tapi tak reti dan tak confident sebenarnya hanyalah semudah 123 dengan menggunakan tepung yang dah siap , cuma tunggu kacau bakar je,dan hias sikit-sikit,korang tengok la dulu kek-kek kat bawah nie agak-agak ada rasa nak try beli tak ? harganya tak la mahal sangat , alang-alang raya dah tak lama kan,padahal pose pun belum lagi,,hehe .. kalau berminat boleh inbox yew ,, jangan lupa like . .Belluna Lovely Taste Johor


ini pula senarai / harga TEPUNG KEK yang dijual :-

Easy caramel 120g rm10
Red Velvet rm18 
Cheese cake 400g rm27/ topping rm6 
Cheese cake 200g rm20/ topping rm6 
Carrot cake 560g rm17 
Brownies + topping 470g rm19 
Tiramisu 250g rm19 
Apam 600g rm10 Tepung Durian crepe (Adunan 7 jenis tepung) 400g rm18
Tepung Muffin blueberry @ Choc chips -400g rm13
Mash potato + gravy brown sauce 150g
TEPUNG SEGERA KUIH TALAM PANDAN - 770G rm15
TEPUNG SEGERA KUIH TALAM CENDOL - 350G rm15
TEPUNG SEGERA KUIH TALAM JAGUNG - 410G rm13
TEPUNG SEGERA KUIH TALAM KACANG HIJAU - 580G rm15 
TEPUNG SEGERA KUIH TALAM KACANG MERAH - 580G rm15
Tepung pancake 250g rm12
Tepung Lapis masam manis 560g
Tepung Mile crepe 500g – rm18
TEPUNG SEGERA KEK PUDING KARAMEL PELANGI 460g rm15
TEPUNG SEGERA KEK COKLAT KARAMEL 570G rm15
Tepung segera kek kastard Pandan RM18 
Tepung segera kek kastard strawberry RM18
Tepung segera kek kastard Manga RM18
Tepung segera Chocolate mousse RM18
Tepung Segera Cotton cheese cake rm18
Tepung Segera Kek Buah RM18
Tepung segera kek black forest RM18
Tepung segera Fruit cake 650g rm18 


Kepada Uolls yang berminat sila pm di Belluna Lovely Taste Johor yew , saya hanyalah promoter merangkap pelanggan dia :)


   

7 ulasan:

S.K.A berkata...

sedap je tgok kek 2 :) tp kalau tuan blog blnja kek lg sedap he3..sy xpndai bt..pndai tgok n mkan je :D

muhamad Nazri berkata...

woww.. ni yang buat cair air liur di petang hari nih...huhu

Nabel berkata...




Salam, tumpang iklan :)

Special untuk para blogger yang ingin buat duit sampingan..
Bukan forex, bukan MLM, bukan multilevel dan sbgainya..

Cuma perlu Refer org untuk join jomniaga ni -> http://bit.ly/16p2L0u

Mudah sahaja, tidak ada modal perlu dikeluarkn, free seumur hidup :)
Pendaftaran pun percuma :)

Ia adalah program affliate :) Saya tak jual apa2 pun.. tpi dapat komisen..
kalau berminat boleh sertai disini -> http://bit.ly/16p2L0u

Seu Leira berkata...

@S.K.A alaa,,blom cuba blom thu ,dah cube boleh buat slalu .

Seu Leira berkata...

@muhamad Nazri bolehla ,beli satu ..suruh mak buatkan

Mira Kagimoto berkata...

wah murah2 tepung kek..boley la mira try beli dkt belluna lovely taste johor :)

Seu Leira berkata...

@Mira Kagimoto boleh2 ,,beli bnyak-2 pun tkpe :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected