Jumaat, 16 Ogos 2013

Hobi dan ular :)

Assalamualaikum..

hai gojes-gojesku , lately selalu je murung,tak bermaya ,nak pegi kuliah pun macam @#$%^ je .maklumlah tak dapat raya lebih daripada orang lain .. muahah

okew..okew...cukup !! nak cita pasal ular , korang ade ke yang minat sampai bela ular ? sue minat nak pegang je,takde plak niat nak bela ke hape . hehe . kalau pegang letak atas bahu ,usap-usap takde masalah la,kalau nak bela memang tak la kan .

Tak mustahil la kalau ada yang geli dekat ular sebab tengok badan dia pun dah naik seriau kan , tapi korang tak pernah ke rasa nak sentuh or pegang,time dulu-dulu pun sue rasa geli jugak tapi perasaan nak pegang membuak-buak tiap kali tengok orang pompuan pegang ular,okew je .. rilek je ,kalau dia boleh kenapa tidak kita .. start dari haritu dah berani nak pegang ular even ular sawa sue tetap nak pegang.

Dulu dekat poli sue ada buat Karnival sukan,then ade la satu booth pertahanan awam,dekat situ dia siap letak pameran ular,and bagi tawaran kat sape-sape nak pegang , mase tu sangat-sangat excited nak pegang,mase tu diorang bawak baby ular je . . alolo kiut sangat geram ii .. then mase pegang ular tu,ada sorang kakak tu cakap,adik nie dah boleh join pertahanan awam sebab berani pegang ular , ngehngeh .. malu saya dibuatnya ..

Memang sari segi fizikal kita tengok..eewww gelinya ular,tapi lepas pegang .. what the fish ?? kulit macam plastik okew .. tak melekit pun , kulit dia cantik tapi ada bau la siket .. lepas korang pegang konpom bau dia lekat dekat baju or tangan korang .Sue memang pantang tengok pameran ular mesti nak pegang amek gambar . Hobi terbaru tanpa sedar kot. . haha pon bolehh :3


#ular sawa batik #bukit bendera :)


2 ulasan:

Carl Lesmana berkata...

omg ! serammmmmm . saya takut ular ...

Seu Leira berkata...

@Carl Lesmanaomg .. hehe .. try la pgang skali :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected