Khamis, 15 Ogos 2013

Software edit gambar + collage :)

Assalamualaikum..

Lambat sikit update entry, hari minggu je ada masa nak update pon,huhu  .. dah papekedana nak bayar brodband tak mampu.Tak online ler jawabnyer .. takleh nak kongsi info ngan korang kan..sekarang ada kat rumah boleh la update apa yang patut ..so harini nak share satu software nie , maybe korang dah taw ,yang dah taw tu takpe la ,bagi yang belom tahu korang boleh la download sekarang .. download ape ??Tengok bawah pleasee ..


gambar diatas adalah interfacenya , macam-macam korang boleh pilih effect nak yang macam mana , collage pon ade.

Nak jugak ?? boleh tekan sini , dah tekan link tu ada satu kotak DOWNLOAD then tekan je , nanti korang ikut jela instruction dia yew .. kat bawah ada contoh gambar :)


ececeh..gambar sebelum


gambar selepas :D 






2 ulasan:

Zamani Abe berkata...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

Seu Leira berkata...

dah bce entry :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected