Sabtu, 19 Oktober 2013

Doodle artwork *krikrik

Assalamualaikum..

Heee ^_____^ sengih panjang , dah 'dapat' hobi baru , rela tak tido disebabkan doodle taw , sebenarnya dah lama nak draw doodle tapi xtaw cara , alhamdulillah selepas tengok beberapa tutorial sue try buat , bia la tak cantik macam orang lain buat asalkan hati kita rasa puas kan :)

tadaaaa...

Nie doodle yang pertama , sila gelak laju-laju .. kahkah .



Yang nie doodle kedua sue buat , gelak kiut .. muehehee


doodle yang ketiga , doodle kawen :)



nie ja yang mampu , bila dah advance skit boleh la ambik upah kan .. *konon macam ada orang nak .







 
All right reserved by seuleira @copyright protected