Rabu, 23 Oktober 2013

Membentuk kening tanpa cukur

Assalamualaikum..

Alhamdulillah syukur sangat-sangat sebab dapat jawab paper HCI tadi , tak sia-sia larh study sampai pukul 3 am , dan sebelum tu nak citer sket pasal hobi terbaik sue ..kehkeh sebelum start study sempat lagi main makeup-2 kateko , sue memang minat giler bab makeup-2 n then sangat suke beli n simpan barang makeup *jarang guna , (tadi kate suke makeup-2) yelahh mane sempat nak main makeup-2 secara serius , kadang try makeup tak sampai setengah jam dah buang .. kelas ko jah , ingat makeup nie macam main masak-masak ke .. hehe

sue nak tunjuk sikit sue punyer makeup review tentang kening , tak cukur pun , sue ikut tutorial dalam youtube , tutup kening yang berterabur tu dengan concealer atau foundation sampai nampak cantik ..


maaf , gambar agak kabur sebab amek gambar waktu malam :)



4 ulasan:

MisEyz BLurz berkata...

menarik..kalau ada video lagi jelas tu sis^_^

Seu Leira berkata...

@MisEyz BLurz hee..tak smpat nk buat vid.

Syarafi[skyforce331] berkata...

nak try!!!...ahah :P gurau jee

Seu Leira berkata...

@Syarafi[skyforce331] sangat dialu-alukan ..haha

 
All right reserved by seuleira @copyright protected