Sabtu, 12 Oktober 2013

Poster kartun dengan gambar sendiri

Assalamualaikum ..

dah lama tak update blog , macam-macam sawan yang terlekat kat blog .Almaklum lah sebagai student bukan ada masa sangat nak update blog , dan pada hari cuti raya haji nie ada la sikit masa nak update dan lagi sue ada blajar benda baru dalam photoshop .. jengjengjeng ,, ce teka .hehe , boleh tengok gambar dibawah yew .



how ? sekadar saja-saja buat untuk mengisi masa lapang .kalau rasa nak tempah boleh tapi terhad sebab takut nanti ada yang tak puas hati , sue baru je belajar benda nie , kene improve lagi .. boleh pm sini (facebook)





6 ulasan:

Marou Apple Hijau berkata...

not bad teknik ps.. keep it up girl

recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

AmyZana berkata...

comel ! nampak real je walaupun kartun ^^

Seu Leira berkata...

@Marou Apple Hijau thanks :) ..

Seu Leira berkata...

@AmyZana thanks dear :)

Syarafi[skyforce331] berkata...

wah!! adakah anda peminat kipas susah mati photoshop...msukkan dlm bloglist pencinta seni saya :)
nice blog :)

Seu Leira berkata...

@Syarafi[skyforce331] kipas susah mati ? hehe ,, minat gile photoshop , tpi tak pro mcm syarafi :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected