Jumaat, 18 Oktober 2013

Review : essence mascara all eyes on me

Assalamualaikum ..

nak review makeup kosmetik daripada essence , iaitu mascara all eyes on me , baru je beli tadi .Memandangkan sue terlupa nak bawak balik mascara n dah kebetulan mascara sebelum nie tak berapa nak panjangkan n lebatkan bulu mata , ececeh *padahal memang dah hobi kumpul barang makeup . . hehe


Opss .. gambar pinjam kat pak cik gugel jew , nak snap gambar tak cantik sangat sebab malam.

Kelebihan mascara all eyes on me

 Kata Produk
creates the ideal lash effect
ultimate multi effect mascara
Extra volume, length, curl, thickness and separation all at once
Ophthalmologically approved

Saya punya pendapat

Likes
- Sangat hitam
- bulu mata jadi lentik dan lebat
- senang nak pegang sebab botolnye kiut-kiut je
- Harga murah

Dont Likes
- Tak waterproof
- Lambat kering
- senang comot bila kene air
- susah nak tanggal kene kesat banyak kali

Okew mascara nie sue beli dekat watsons je , Harga RM 10.90 , untuk produk nie saya bagi 3/5 bintang


2 ulasan:

Syarafi[skyforce331] berkata...

kalau fi nak pakai jugak bole? haha

p/s sebenarnya fi tk pernah pakai illustrator, illustration fi buat pun pakai photoshop tu pun pakai mouse ja..ahaha

sue berkata...

@Syarafi[skyforce331] boleh je kalau sanggup.haha

btw bljar buat vctor dkt mane ?

 
All right reserved by seuleira @copyright protected