Isnin, 28 Oktober 2013

Sakit pulak hati kite

Assalamualaikum tak jawab dose kalau jawab sayang . . mueheh

Hari ni rasa dah membuak-buak kemarahan dan sedang hangat membara , sue pantang betol kalau ada yang jenis tak faham bahasa letak link ads macam says.com , churp-2 and so on dekat cbox then buat ayat "eh blog u cantik la " "done follow sini" "come visit me dear" , tau la ayat-ayat tu membuatkan kite lagi excited nak klik link tu sebab nak tengok sapa yang puji-2 kite tu kan , last-last bile dah tekan HAMPEH link ads yang ko letak , time tu memang sue dah makin hamun bagai nak rak , n then cuba la korang yang anon-2 nie fikir apa yang terjadi dengan duet yang korang dapat daripada cacian dan makian para-para blogger yang tertipu.cubala fikir sikit , tau la nak cari duet n nak dapat earning yang banyak dengan cepat , tapi fikir la dulu halal haramnya .

Hadooii nak membebel banyak-banyak pun bukannye korang paham , lagi korang buat ade la , jujur sue cakap memang sue tak suke benor ade link ads dekat cbox , sue rasa blogger lain pun macam tu , kalau nak suruh klik pon at least cakap la "tolong klik link ads saya boleh?" hah tak ke sopan sikit , yang tukang klik tu pulak takde la nak maki hamun hang , lagi satu banyak blog yang bagi tips cara-cara nak dapat earning dengan cepat dan banyak , pegi la google , nie tak shortcut jugak korang pilih yew .

maaf yew membebel sikit , kalau tak buat entry nie korang mungkin tak berubah, tu pun belum tentu la ada yang berubah lepas baca entry nie kan , belum letak dalil halal haram lagi , malas la nak letak , kang cakap bajet ustazah plak , biar la korang pikir sendiri yew , dah besar kan . . dah jadi mak ayah orang dah pun *kalau ade la .Ingat ye satu klik seguni makian yang korang dapat dari haku , haaa berani letak la lagi , sue haramkan sape-sape letak link ads kat cbox , lantak la nak cakap ape pun kan , dah korang buat care gitu sapa yang tak sakit hati.

Sekali lagi pless jangan letak link ads dekat cbox , dah tulis terang-terang dekat atas cbox "link ads adalah diharamkan " hurmm,,ade jugak yang letak , ke tak paham bahasa melayu , ingat yew duet tu tak halal kalau korang buat dengan cara yang salah , duet yang korang dapat untuk beli makanan atau ape-2 akan sebati dalam diri korang sebagai TAK HALAL .. u know TAK HALAL ? thats mean HARAM!!marah sangat dah nie .

P/S : Pless Fikir-fikirkan balik ye si ANON.

1 ulasan:

Busyra Bt Takiyudin berkata...

ha ah pernah jugak cam tu. huhu. masa tu rasa annoy gila. awak macam mana nak buat dashed2 kat sidebar awak tu? balas kat blog sy boleh? tq :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected