Sabtu, 19 Oktober 2013

Software untuk rakam screen laptop

Assalamualaikum..

Nak share sikit pasal satu software untuk record screen laptop , bagi penggemar buat tutorial pasal photoshop dll bolehlah install software nie yew . . nama dia LiteCam HD .cara guna dia sangat senang dan software nie tak berat.


bile kite bukak je software tu nie la intrface yg 'terpancul' , dia memang transparent mcm tu , ada tunjuk sekali cara-cara nak guna.

Nahh .. kat bawah nie ada video cara nak guna

 

pendapat tentang software

- boleh rakam screen mengikut saiz yang korang nak.
- ada cursor point , senang untuk kite highlight kan kat mana kite click
- boleh buat screen capture
- boleh masukkan text

kat mana nak install nie ? boleh pegi link INI dan dengan serta merta klik Download now. :) 


5 ulasan:

Elih Japahar berkata...

Thnks, dah download...nak cuba buat video pakai software ni lah...

sue berkata...

@Elih Japaharwelcome .. semga mmbntu :)

Syarafi[skyforce331] berkata...

hypercam pun boleh jugak..nice share...kita pakat2 share..
join laa GA fi mana ke tau dapat artwork fi :P

Seu Leira berkata...

@Syarafi[skyforce331]sharing is caring kan .. hee insyallah sue join :)

Marou Apple Hijau berkata...

nice sofware.. nak donload la..

 
All right reserved by seuleira @copyright protected