Rabu, 6 November 2013

Penyakit Bitstrips sedang melanda

Assalamualaikum,,

Jangan terkejut baca tajuk entry yew .. hehe saje je nok propa siket , bagi yang belum tahu apa itu Bitstrips maybe terkejut kot , penyakit apa la yang bernama Bitstrips tu kan , bagi yang dah tau sila la buat-buat tak tahu kehkeh..sebenarnya Bitstrips bukanlah satu penyakit tetapi adalah satu aplikasi yang sekarang nie tengah top,sampaikan nak install pun macam siput .

Apa itu Bitstrips ?

Ianya adalah sebuah aplikasi telefon pintar yang sudah di lancarkan pada awal tahun ini. Bitstrips menjadi antara aplikasi yang terbanyak dimuat naik di Android pada minggu lepas dan mendapat menjadi aplikasi nombor satu di App Store untuk iPhone. Ianya begitu popular sehingga memberi kesan overload pada servernya. Sekarang ini pun di website Bitstrips tidak boleh di akses. (Salinan petikan oleh http://azstory311.blogspot.com/)

Apa fungsi dan ke'sedap'an apabila berbitstrips?

Dengan aplikasi ini, kita boleh buat avatar kita sendiri dalam bentuk komik. Kita boleh pilih gaya rambut, badan, baju, dan bermacam-macam lagi untuk membentuk diri sendiri dalam versi komik. Sekarang siapa tak pandai melukis komik diri sendiri pun dah boleh dengan adanya aplikasi Bitstrips ini.(Salinan petikan oleh http://azstory311.blogspot.com/)

hambek kau baca nie plak ..


  • Design cartoon versions of yourself & your friends
  • Put your friends in hilarious comics where anything can happen
  • Show how you’re feeling with cartoon status updates
  • Choose from 1000+ customizable templates, plus new ones daily


Macam mana plak rupa bitstrips ?

Bistrips App

Bitstrips - screenshot thumbnail Bitstrips - screenshot thumbnail 

Bitstrips - screenshot thumbnail Bitstrips - screenshot thumbnail

Kat mana nak donload ?
Now . . kat Facebook pun ada taw :) klik sini






2 ulasan:

ezyra daniel berkata...

macam best je aishh nak install ke tak erk?hehe..mcm best je mcm comel je

Syarafi[skyforce331] berkata...

memang pun...dgnn fi skali donlod guna..ahaha

 
All right reserved by seuleira @copyright protected