Rabu, 6 November 2013

Review : Garnier OilClear Self-Heating Sauna Mask


Assalamualaikum..

Semalam p bandar n teringat plak nak beli mask ,pastu pegi la dekat watson dan ade satu 'peristiwa' *peristiwa lah sangat kan , time tu sue duk belek-2 la mask mane yang elok untuk dipakai sebab muka sue nie memang muka berminyak . kalau bangun tidur mesti penuh satu muka minyak boleh masak telur lagi ha *tipu je , kan alang-2 minyak naik nie kan nak je guna minyak muka .. hehe apa aku merepek meraban nie , okew sambung citer pastu kan ade sorang kakak kot , sebelum tu sue dah belek-2 la mask garnier nie , then sue letak balik sebab tak confident nak try yang garnier punye . . 

pastukan lepas sue letak je garnier mask nie kakak yang tadi tu terus amek n then chow (nak p kaunter) , sebelum tu kakak tu dah usha-2 dekat belakang sue , dalam fikiran sue , kakak nie mesti dah lama guna garnier mask nie sebab dia tak belek-2 pun dan terlintas di fikiranku bahawasanya garnier mask nie maybe okew untuk sue.maknanya kakak tu dah biasa pakai n dah beli banyak kali . ini andaian je ken .. dan sue pun beli la satu untuk percubaan ,,

kat bawah nie adalah rupe packaging garnier mask ..

pinjam dari gugel


Amekkau , mukaku setelah dieksperimenkan , hehe .. lepas siap2 mandi terus pakai .muka fresh2 gitu


pendapat :

1.sedikit melekit
2.mask berwarna biru
3.harganya tak mahal sangat
4.lepas pakai kite akan rasa sedikit suam dekat muka , namenye pun self-heating sauna kan.so memang rasa sangat best
5.kena basuh banyak kali sebab susah sket ak tanggal.
6.lepas dah basuh ,, perghh memang lembut je rasa kulit.

jadi kepada sesiapa yang memang ade masalah kulit berminyak macam sue . memang i recommande this product , bagus untuk kulit berminyak , juga boleh kurang kan pores anda ye ,,

Harga Rm 5.90 kot ,lupe dah . . boleh beli dekat watson .


Tiada ulasan:

 
All right reserved by seuleira @copyright protected