Ahad, 10 November 2013

Smartphone Wan Teha Trading ( Jual Handphone Pelbagai Jenama )


Harini sue nak review sikit pasal satu page nie yang menjual handphone clone made in korea , sebut pasal clone mesti ramai yang pikir , pakai sekejap je dah rosak kan , btw henpn clone nie ade kelebihan dan kekurangannye tersendiri . dan sangat berbeza made in china dan made in korea , tapi sue ade pengalaman pakai henpon made in malaysia , seriesly sangat tak best sebab tak tahan lama , sekejap je pakai dah rosak.
oke ape-2 pun korang pandai-2 la buat pilihan sendiri yew ,, kat bawah nie sue ade sediakan perbezaan made in china dan korea .. 

Made In Korea
Skrin sesentuh yang sensitif (macam ori)
Boleh muat turun download semua aplikasi
Guna OS terkini (Android Jelly Bean)
Kualiti terjamin
Boleh guna aksesori original (case, S pen, bateri, dll)
Spesifikasi hampir sama dengan original

Made In China
Skrin sesentuh tidak sensitif
Banyak aplikasi tidak boleh download
Guna OS java
Tidak berkualiti
Tidak semua aksesori original boleh digunakan
Spesifikasi sangat rendah

oke .. dah tau nak pilih yang mana ? so cepat-cepat la usha page kat bawah nie , macam-macam brand ade.FYI diorang jual handphone clone korea .. dan kualitinye bagus


antara testimoni 

  

antara brand yang dijual

 
 
  

so apa lagi kengkawan .. grab la satu . . bagi yang kurang mampu tapi nak pakai handphone mahal-2 baek pilih clone korea jelah . pakai handphone ori pun lama-lama rosak jugak.*untuk yang tak pandai jaga

untuk pertanyaan lanjut 
 call/sms/whatsapp 019-363 0020 (wan/teha)



5 ulasan:

ezyra daniel berkata...

sye memang nak beli phone baru..kali nie just nak cri yg AP korea je..thanks share page nie ok

Seu Leira berkata...

same-2:) tolong shared ngn kawan2 jugak yew

Irfan Iraz berkata...

Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

http://belogbudakmuslim.blogspot.com/

Aefa Aerisya berkata...

mmg dah berhasrat nak beli enpon MI korea ni.. tp masih tgh susun bajet :D thanks share :)

techgempak berkata...

smartphone korea clone is better sebenarnya kan :)

 
All right reserved by seuleira @copyright protected