Rabu, 11 Disember 2013

Produk PALING berkesan buang WhiteHead (Suggested)

hallo cikebum..cikebum :)
nok kongsi satu rahsia *dah kongsi tak jadi rahsia dah :3 , bagi korang-2 yang ada masalah macam sue , ade whitehead/blackhead boleh la try satu produk nie sangat berbaloii kalau korang pakai , sebab sangat-2 membuahkan hasil yang .. eeeww ,, sebab apa eeww ? sebabnya memang berlambak lah whitehead/blackhead korang yang dah lama tersimpan atas hidung/dahi or mane-2.
baru je seleasi membuang segala whitehead , dan terkejut dengan hasilnye , sangat-2 banyak sue punyer whitehead , omaiigad tengok pun macam geli je ,, sue memang banyak whitehead ,,nak tengok ke ?

             

Hamekk kauu , sila muntah hijau laju-2 (whitehead kan putih asal sue punyer kuning ?)

korang-2 yang nak tahu sue guna produk apa , nahh tengok bawah ,, nak story sket.


Produk daripada PRRETI , Nose Pore Strips Aloe

Cara guna:
1.Basuh/cuci muka terlebh dahulu.
2.jangan lap muka ,biarkan muka basah-2 sikit , terutama bahagian hidung.
3.kemudian lekatkan pada hidung korang.
4.tunggu selama 15 minit, dah cabut sila cuci muka sekali lagi,rasailah kelembutan hidung anda :)

Tips : kalau muka kering (bahagian hidung) bende tu tak berapa nak lekat,so letak air lebih sikit , dia akan lekat kat hidung kite kuat-2 macam letak gam :)

Harga - RM5-6 (lupa)
Lokasi : watson





11 ulasan:

Ayem Rawi berkata...

Try , hansagee nature - sulfur clinic blackhead suction nose pack. (for blackhead)

Seu Leira berkata...

@Ayem Rawi TERIMA KASEH atas perkongsian :)

Anis Nabilah berkata...

Wah . Nanti nak try beli la . Thanks atas info yea !

Seu Leira berkata...

@Anis NabilahWELCME :)

Noor Aina W Azmi berkata...

nk g beli jugak la, tq for sharing :)mcm tau2 aje aina tgh cari produk yg sesuai utk witehead..huhu tq

tsumiki hajira berkata...

whoa! tsumiki pakai biore pun tak sehebat tu! kena cari ni...hmm

Seu Leira berkata...

@Noor Aina W Azmihehe welkem,,jangan lupa beli byk2,,

Seu Leira berkata...

@tsumiki hajira dah try biore , xmenjadi sgat . try produk nie confirm puas hati.

Nira berkata...

mcm bez jer...nak try gak la nti :)

Tanpa Nama berkata...

Ni boleh pakai kt area len?mean area slen idung?bolh x ye :)

Seu Leira berkata...

@Tanpa Nama yang ni khas untuk hidung je,tapi ade satu jenis lagi untuk dahi n dagu .

 
All right reserved by seuleira @copyright protected