Selasa, 10 Disember 2013

Review Dr.Fellgood dari Benefits


hallo malloww .. apa khabar ? harini p redah banjir dekat bandar dungun , pagi tadi pkul 2 pagi dah start hujan lebatt sampai la pkul 6 , dan pukul 9 siap2 nak p kelas tengok2 dalam fesbuk dan kecoh bandar dungun banjir , dan ramailah lec yang batalkan kelas . . oyeaahh , hehe .

Okeh nak review pasal produk dr feelgood from benefits , 


Cantikkan dia punye box (bekas ? ), sue tengok semua produk benefits cantik-2 dia punyer bekas (takde idea nak panggil ape eheh) 

Ketahui apa fungsi Dr.Fellgood

  • mekap nampak cantek, 
  • tak kering, 
  • glowing natural, 
  • ada vitamin rawat garis2 halus di wajah, 
  • base mekap, 
  • bagi mekap tahan lama
sue takde gambar lepas pakai nie,sorry .

Beli online

Harga :
Rm 40.00




2 ulasan:

Khairulsyarafi berkata...

laki2 boleh pakai?..haha

Seu Leira berkata...

@Khairulsyarafi kalau nak pkai sila jgan taruk makeup bedak sekali ye ,, haha

 
All right reserved by seuleira @copyright protected