Khamis, 20 Februari 2014

Promosi harga terkejut HP CLONE KOREA 99% like ORI


Asslamualaikum ..

Alhamdulillah terima kasih YA ALLAH beri aku sedikit masa untuk berkongsi kenikmatan hidup bersederhana.

bagi followers yang tak tahu , sue ada menjula HP CLONE KOREA 99%  macam ori tau , alhamdulillah customer sue yang beli berpuas hati sangat-2 dengan HP CLONE KOREA pilihan diorang.Bagi yang tak berapa mampu n bajet cukup-2 je,nak pakai Hp canggih tapi tak mampu ,takpe sue jual HP CLONE KOREA harga murah dan berpatutan ,, semua mampu milik tau.

macam-macam ada :

CLONE SAMSUNG : 
☆GRAND DUOS 2G 
☆S3 MINI 2G 
☆S4 MINI 2G 
☆NOTE 2 3G 
☆S4 3G 
☆NOTE 3 3G 
☆NOTE 10.1 3G 
☆NOTE 8.0 2G 
☆NOTE 8.0 3G 
☆NOTE 8.0 3G & SPEN 
☆TAB 2 7.0 2G 
☆ MEGA 

CLONE IPHONE :
☆IPHONE 5S 3G 

☆TABLET 2G JENAMA ANDROID

BERMINAT? CALL / SMS / WHATSAPP 0145322955 ( SUE).

Note 3 :


 




IPHONE 5S






Nak tengok lagi ? boleh terjah ke page ni : https://www.facebook.com/nasuhacosmeticsandhealth
atau pun add sue punyer FB : https://www.facebook.com/sueahmat
boleh jugak  CALL / SMS / WHATSAPP 0145322955 ( SUE).


takde tipu-2 punyer tau . . :)


Isnin, 10 Februari 2014

Jualan Hp Clone Korea mampu milik


Salam ..  

Saya ada menjual Hp Clone Korea Gred AAA 99% macam ori , bagi yang ingin bergaya tapi tak cukup bajet korang bolehla memilih Hp clone korea , gerenti puas hati , sebab apa ? sebabnya dah ramai yang guna Hp Clone Korea ni menyatakan betul-betul macam ori , boleh guna cover ori punyer , kamera pon oke ..

so tunggu apa lagi moh le terjah ke page sue , banyak gambar yang korang boleh tengok , harga pun murah dan semestinya mampu milik :)

Like Page sue : https://www.facebook.com/nasuhacosmeticsandhealth
Add Fb : https://www.facebook.com/sueahmat









 
All right reserved by seuleira @copyright protected