Khamis, 20 Februari 2014

Promosi harga terkejut HP CLONE KOREA 99% like ORI


Asslamualaikum ..

Alhamdulillah terima kasih YA ALLAH beri aku sedikit masa untuk berkongsi kenikmatan hidup bersederhana.

bagi followers yang tak tahu , sue ada menjula HP CLONE KOREA 99%  macam ori tau , alhamdulillah customer sue yang beli berpuas hati sangat-2 dengan HP CLONE KOREA pilihan diorang.Bagi yang tak berapa mampu n bajet cukup-2 je,nak pakai Hp canggih tapi tak mampu ,takpe sue jual HP CLONE KOREA harga murah dan berpatutan ,, semua mampu milik tau.

macam-macam ada :

CLONE SAMSUNG : 
☆GRAND DUOS 2G 
☆S3 MINI 2G 
☆S4 MINI 2G 
☆NOTE 2 3G 
☆S4 3G 
☆NOTE 3 3G 
☆NOTE 10.1 3G 
☆NOTE 8.0 2G 
☆NOTE 8.0 3G 
☆NOTE 8.0 3G & SPEN 
☆TAB 2 7.0 2G 
☆ MEGA 

CLONE IPHONE :
☆IPHONE 5S 3G 

☆TABLET 2G JENAMA ANDROID

BERMINAT? CALL / SMS / WHATSAPP 0145322955 ( SUE).

Note 3 :


 




IPHONE 5S






Nak tengok lagi ? boleh terjah ke page ni : https://www.facebook.com/nasuhacosmeticsandhealth
atau pun add sue punyer FB : https://www.facebook.com/sueahmat
boleh jugak  CALL / SMS / WHATSAPP 0145322955 ( SUE).


takde tipu-2 punyer tau . . :)


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Murah giler..rugi xbli..<3<3<3

Tanpa Nama berkata...

hp nie bleh tahan lame kew

aesya asmara berkata...

Berapa harga untuk iPhone 5s ye?

Tanpa Nama berkata...

harga untuk tab berapa ye and note 3 jugak??

Tanpa Nama berkata...

Iphone 5 tu brapa

Tanpa Nama berkata...

Ada x hp samsung clone bwh rm200

Tanpa Nama berkata...

mahu tnye ade x ho samsung clone bwah 300.. ade x..

ieqa afiqah berkata...

Ws0199894108 @ wc IeQa_AfIqAh9815_ untuk details yg lbiyh lanjut

yoi zack berkata...

blh x nak tahu harga semua??
saya nak beli...

Tanpa Nama berkata...

@yoi zack

Muhd Afif berkata...

Iphonr 5s brpa

Tanpa Nama berkata...

Clone semua xberkualiti..xde clone yg berkualiti..masalah utama ialah memori internal n ram..rendah..resolusi skrin rendah..camera mp rendah..pendek kata hp clone sersesuaian dgn harganya yg murah..bukan nk tutup periuk nasi org..tapi just nk bagitau spec klone n ori jauh beza sama seperti harganya..aku pernah kena tipu dulu..beli kt insta ori dpt klone..silap aku juga xberhati²..better jujur menerangkan spec phone yg sebenar agar tiada ketidak puasan hati customer :')

Tanpa Nama berkata...

Satu lagi hp clone selalu lag n hang..boleh membuatkn korang selalu mencarut..sakit hati..aku beli Ip6+ kt insta dpt klone..sakit hati dia mmng xtertahan..tuhan je tau
.beli ori dpt phone spec rendah..hmmm, sabo je la..hope sis jujur dlm perniagaan n apa yg sis beritahu iaitu HP KOREA 99% ORI tu benar :') ketidak jujuran seseorang dalam berniaga menyebabkan rezeki yg anda terima tidak berkat..just ingatkan bukan nk bash..if terasa ubahlah :'))

 
All right reserved by seuleira @copyright protected